PUBLICITAT

La Vuelta Ciclista tornarà a passar per Andorra

En uns dies arribarà la Vuelta Ciclista al Principat. Els ciclistes que participen en la competició espanyola passaran pel Principat durant el seu recorregut. Ja s’ha advertit dels talls de trànsit que hi haurà i s’espera que no es repeteixin els col·lapses que hi va haver fa unes setmanes quan es va celebrar l’Ironman. També cal una mica de paciència i tenir en compte que pel país és important que es facin aquest tipus d’esdeveniments esportius. Perquè si bé és cert que durant l’Ironman les coses no van estar tan ben organitzades, ara sembla que sí.

El cert és que una competició d’aquestes característiques sempre és una bona notícia, sobretot perquè demostra que Andorra és un lloc ideal on fer esport i, sobretot, mostra el seu paisatge idíl·lic durant tot l’any. De fet, molts ciclistes professionals viuen a Andorra, en part per les grans rutes que hi ha per fer bicicleta, la quantitat de ports on pujar i, sobretot, perquè en estar a major alçada, facilita les coses quan es competeix a altres indrets.

Per aquí han passat ja diverses competicions ciclistes, com la Vuelta que repeteix al Principat, però també ha passat per aquí el Tour de França, el major esdeveniment ciclista a nivell mundial.

I a falta de poder agafar el cotxe aquells dies, el que es pot fer també és gaudir del recorregut d’una de les grans competicions ciclistes. Així que paciència i a gaudir de l’esport. Perquè si una cosa caracteritza Andorra és que és un oasi de bones carreteres per anar amb bicicleta i també de rutes per fer senderisme.

Un país que aposta per l’esport i per rebre aquest tipus d’esdeveniments és un país sa i un país que, sens dubte, fomenta salut. I fomentar salut és també preocupar-se per la ciutadania.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT