PUBLICITAT

La vergonya del futbol espanyol té nom i cognom

Hi ha persones com Luis Rubiales que no tenen ni vergonya ni escrúpols. I ha quedat en evidència davant de tot el món que va veure com, enmig del que hauria de ser una bonica celebració de la victòria d’un mundial, ell va decidir agafar una jugadora i fer-li un petó sense el seu consentiment. I no només això sinó els gestos desagradables que va fer des de la grada estant al costat de la Reina d’Espanya i la Infanta Sofía.

I el pitjor ja no és només veure aquestes actituds menyspreables i les encara més absurdes declaracions que el president de la Real Federación Española de Fútbol va dur a terme justificant-se. El més trist de tot és veure com aquell auditori on va comparèixer estava ple de persones que van decidir que les paraules de Rubiales eren encertades igual que la seva actitud durant la celebració, i per això van començar a aplaudir com ‘corderitos’ no fos cas que el president els acomiadés i deixessin de cobrar el seu sou. Per sort, totes les jugadores de la selecció i altres donen suport a Jenni Hermoso, igual que jugadors de la selecció masculina i també clubs i entrenadors, com és el cas d’Eder Sarabia que va fer unes declaracions molt encertades sobre aquesta qüestió.

Ara és el moment en què el Consejo Superior de Deportes ha d’actuar i cessar d’una vegada a Rubiales. Que si no va perdre el seu lloc amb l’anterior escàndol on se’l va veure involucrat, veurà ara com amb la seva menyspreable actitud perd la seva bonica cadira com a president d’una entitat que mai hauria de presidir una persona com ell. Ningú s’imaginaria a Rubiales fent un petó a Unai Simon o a Pedri, oi? Una persona que es pren la llibertat d’actuar contra la voluntat d’una jugadora o de qualsevol dona no hauria de poder seguir en un càrrec com el seu. Esperem poder dir aviat: Fins mai, Rubiales!

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT