PUBLICITAT

Vulguin o no vulguin, la manifestació serà un èxit

Poques coses són les que pot fer el Govern del país per parar les mobilitzacions per un habitatge digne. I entre les poques que pot fer ha escollit denegar el recorregut proposat per la Coordinadora per l’Habitatge, al·legant motius d’ordre, ja que consideren que generarà conflictes amb el trànsit i les retencions.

Aquest fet, com és evident, ha generat malestar als convocants, que asseguren que els cossos d’ordre tenen la capacitat suficient de fer talls i desviaments de trànsit com es fa en les moltes obres que hi ha al país, i més quan s’ha avisat amb molta antelació. Però algun pal a la roda havien de posar i més quan ja es van veure les poques ganes que tenen d’una protesta durant el pont, en les declaracions fetes ahir al matí pel ministre Jordi Torres, en què parlava de «desprestigiar Andorra» pel fet de celebrar una manifestació. El problema potser és que vivim en un país poc acostumat a aquest tipus de mobilitzacions i amb un Govern que tampoc està acostumat al fet que els ciutadans no estiguin a favor de totes les seves polítiques per molt que guanyessin les darreres eleccions per majoria absoluta.

El que sembla, en aquest cas, és que hi ha por a la imatge que això pugui causar als molts turistes que estaran al país durant el pont de la Puríssima. I l’únic que aconsegueixen amb això és fer que la gent vulgui continuar manifestant-se i reclamant que un habitatge digne és un dret. A ulls de tothom, posar problemes a una manifestació només fa que generar crispació i, com ja s’ha dit des de la Coordinadora per l’Habitatge, la ciutadania no s’aturarà, manifestar-se és un dret!

L’última manifestació celebrada va ser un èxit, va ser històrica al país i el que està clar és que aquesta també ho serà, vulguin o no vulguin. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT