PUBLICITAT

Al Principat comença el compte enrere per a tot

El compte enrere ja és una realitat. I ho és per diverses coses. La primera és per l’inici de la campanya electoral, que comença ja amb l’enganxada de cartells aquest pròxim diumenge. 

Una setmana que serà frenètica, igual que la següent, però sobretot aquesta primera, ja que coincideix amb el pont de la Puríssima. Tot i caure durant el pont, els candidats aprofitaran tots els dies per fer campanya i aconseguir els vots de la ciutadania. De fet, en algunes parròquiencara no hi ha res clar i la batalla serà fins al final.

Són els comicis comunals més incerts dels darrers anys en moltes parròquies. El desgast i un possible fi de cicle de Demòcrates fa que existeixin moltes possibilitats de veure canvis al capdavant d’algunes corporacions. 

Unes eleccions que estan marcades pels pactes que provoquen un escenari de confrontació de dues úniques llistes a totes les parròquies menys a Sant Julià de Lòria i el cas excepcional de Canillo que ja s’ha vist amb una sola candidatura en eleccions passades.

I aquesta mateixa setmana comença també la temporada d’esquí a les estacions de Grandvalira Resorts. El pròxim dia 5 de desembre, els esquiadors del país i els que venen de fora a gaudir de les nostres pistes, ho podran fer ja.

L’hivern promet ser bo, no només per la neu, que s’està a l’espera de l’evolució de la meteorologia els pròxims dies, sinó també per l’obertura de l’Abarset, que promet una temporada amb els millors après-ski.

I el compte enrere arriba també per a la manifestació per un habitatge digne, que precisament se celebrarà el 8 de desembre, durant el pont de la Puríssima, fet que sembla preocupar a les autoritats, i per això Interior no està d’acord amb el recorregut.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT