PUBLICITAT

La incertesa regna a gairebé totes les parròquies

Ahir va arrencar ja una campanya electoral que promet ser intensa i frenètica. En la penjada de cartells i les posteriors declaracions dels caps de llista de les candidatures de les diferents parròquies ja es va veure la intensitat amb què s’agafen aquestes pròximes dues setmanes i la jornada electoral del pròxim 17 de desembre.

Aquests comicis estan marcats sens dubte per la igualtat, entenent per aquesta la incertesa de resultats que hi ha a gairebé totes les parròquies. De fet, al país sempre hi ha hagut una formació acostumada a liderar en la majoria de les parròquies, però ara Demòcrates no ho té tot tan de cara com en altres eleccions, i la igualtat en algunes parròquies fa preveure que el resultat sigui incert fins al darrer dia. Tant és així que fins i tot DA podria veure com la seva hegemonia comunal es veu compromesa o inclús desapareix.

En algunes parròquies, aquestes eleccions comunals no van només de sigles sinó de projectes polítics. I això s’ha vist demostrat en les candidatures que s’han presentat als comicis, moltes d’elles unint sigles per defensar projectes i no només colors. 

De fet, alguna d’elles ha aconseguit unir inclús formacions que mai havien concorregut juntes, per un objectiu comú.

El creixement urbanístic i la problemàtica de l’habitatge són dos dels temes que totes les parròquies posen sobre la taula, perquè el que està clar és que això és un problema, no de parròquies en concret, sinó de tot el país. 

Davant la falta d’habitatge i de les insuficients solucions aportades des de Govern, els comuns es veuen obligats a ‘posar-se les piles’ i fer front a un els principals problemes als quals s’enfronta el Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT