PUBLICITAT

Dolsa surt victoriós del debat a l’Auditori Nacional

El segon debat de les eleccions comunals del 17 de desembre va ser a Ordino, posant cara a cara al candidat d’Units per Ordino, Enric Dolsa, i la candidata d’ACO + DA + Independents + SDP, Maria del Mar Coma. Un debat que va posar sobre la taula diverses qüestions cabdals de la parròquia: habitatge, urbanisme, el laboratori P3 i el geriàtric.

Dolsa va destacar per sobre de l’altra candidata, sobretot amb arguments que van desmuntar el projecte Grifols. Tot i així, Coma com si sentís ploure, es va marcar un infanta Cristina en el judici contra el seu marit, fent com si res de tot això anés amb ella i passant la pilota al cap de Govern. De fet, des de l’inici de la campanya, Coma s’ha desmarcat del projecte Grifols com si no tingués res a veure amb la parròquia i, ahir ja de forma clara i inclús exagerada, va deixar anar un «no vull discutir sobre Grifols».

El candidat d’Units per Ordino es va mostrar sòlid durant tot el debat, mentre Coma llegia el paper on tenia apuntats els projectes de la seva candidatura, que sembla que no els conegui ni la mateixa cap de llista. El nerviosisme de Coma, sobretot al principi, la van dur a ratllar les faltes de respecte envers el seu opositor.

La falta de respostes de Coma i el fet de desviar tots els problemes reals a Govern van fer posar en dubte les seves propostes electorals. La candidata va evitar parlar sobre habitatge, dient que és qüestió de Govern, igual que va fer amb Grifols. I tot i la ruptura evident amb l’anterior equip comunal, va aprofitar el seu minut d’or per dir que la seva manera de fer política l’han demostrat en els darrers anys, sense entrar evidentment en els darrers mesos, que ha estat quan han deixat de banda Mortés per desvincular-se’n i presentar una nova candidatura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT