PUBLICITAT

Col·lapse del país pel pont, però beneït col·lapse

Les cues que estem veient i vivint aquests dies al Principat són interminables. Si fa uns dies hi havia ganes de l’arribada del pont de la Puríssima, ara, la majoria de residents al país que necessiten desplaçar-se amb cotxe per anar a treballar estan farts de les cues que es formen matí i tarda sigui quina sigui la destinació.

Ahir al matí era impossible moure’s per la capital, la Massana i qualsevol carretera que donés accés a pistes d’esquí. Però la cadena de vehicles que es van veure aturats a la frontera des de primera hora del matí ja va ser exagerada.

Volem turisme? Sí, és evident! Però el que ja seria hora que passés és que Govern fes alguna cosa per regular l’arribada massiva de turistes. El turisme el necessitem, és evident, ja que una de les principals activitats econòmiques del país en depèn; però el que no ens podem permetre és tenir un país col·lapsat cada vegada que arriba un cap de setmana d’hivern, un pont o les vacances de Nadal.

El país no està preparat per a tants vehicles i, sabent-ho, és podrien prendre mesures i actuar en conseqüència.

Ara bé, d’aquí a queixar-se per tot i maleir els espanyols i francesos que ens visiten durant el pont de la Puríssima, tampoc. Perquè els hotels ho agraiexen, els restaurants i les cafeteries, també; les botigues ho necessiten, i, en general, tot el sector terciari del país se’n beneficia. Així que sí, tenim el país col·lapsat des de fa dos dies i agafar el cotxe és com seure davant el sofà a mirar una pel·lícula de terror, però beneït col·lapse. Beneït sigui i tant de bo tinguem sempre aquest volum de turistes que escullen les nostres muntanyes per venir a estrenar la temporada d’esquí.

L’únic que es pot fer és adaptar-se i intentar prendre’s les coses amb el millor humor possible.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT