PUBLICITAT

Polítiques més típiques de pel·lícula que d’un país real

La consulta popular arribarà si Units per Ordino guanya les eleccions del pròxim diumenge 17 de desembre. Així ho va anunciar Enric Dolsa ahir davant els mitjans de comunicació i inclús va anar més enllà i hi va posar data. La votació es farà, a tot estirar a finals d’abril del 2024.

Ara sembla que Govern té parades les obres com si estigués tot preparat per no perdre vots en aquestes dues setmanes de campanya. Perquè no ens enganyem ni deixem que ens enganyin, el projecte Grifols segueix en marxa i el Govern no té cap intenció d’aturar aquesta instal·lació.

De fet, el podria semblar més és que tenen alguna intenció que tots desconeixem darrere de l’arribada de la farmacèutica al país.

Però no tindria cap mena de sentit per part seva haver estat defensant quelcom indefensable per ara fer-se enrere i sobretot tenint en compte que ja s’han gastat un milió d’euros fent un pont d’accés i uns altres tres milions més pressupostats per fer una rotonda. Si ara diuen que s’atura és per fer-s’ho mirar.Però la qüestió va més enllà. Des de l’inici de la campanya i per evitar perdre vots, la candidatura encapçalada per Maria del Mar Coma no ha parlat d’aquesta qüestió i n’ha sentit parlar com qui sent ploure. Això sí, el cap de Govern sí que parla del tema per ajudar a la candidatura amb la qual es presenten a Ordino.

Les jugades que s’estan fent són més típiques de pel·lícula que no pas d’un país real on els polítics es preocupen dels problemes de la població i de les coses que els preocupen. Un exemple seria preocupar-se per tots els ordinencs i ordinenques que se senten incòmodes amb la instal·lació d’un laboratori P3 tan a prop de casa seva i més en una parròquia que per si algú no ho recorda és reserva de la biosfera.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT