PUBLICITAT

Andorra assaboreix les cues?i la gran afluència de turistes

EDITORIAL

Andorra Telecom va registrar divendres passat 110.000 mòbils connectats dins les fronteres del Principat. La parapública assegura que és el segon registre més alt de la història, després que el pont de la Puríssima del 2010 es registressin 110.000 dispositius a les antenes del país. El d'aquest divendres és, això sí, el màxim històric de les festes de Nadal. A més els ciutadans d'Andorra han pogut observar com els centres comercials han estat saturats, les carreteres han registrat cues de fins a 15 quilòmetres per entrar al país i també han hagut retencions per sortir, i els comerciants, aquest cop sí, asseguren que han detectat un increment important de les compres.

Andorra i els seus habitants han assaborit les cues i els col·lapses perquè s'assimilen com a signes d'una millora que encara no és real ni solida, però que demostra un canvi de tendència i, almenys, que s'encara el nou any amb una mica més d'optimisme i amb les butxaques més satisfetes. Ni les comunicacions per carretera ni les infraestructures són les mateixes que quan anys enrere es produïen col·lapses que alteraven la sang de molts conductors del país. Ara, després d'anys de patiment i d'incerteses, les cues i les aglomeracions són vistes com a senyals de riquesa i de millora. Però a més dels signes hi ha constatacions, com el nombre de telèfons mòbils estrangers connectats, com els percentatges d'increment en les compres que donen els mateixos comerciant, un col·lectiu que sempre tendeix a plorar.

Potser sí que l'any que acaba de començar serà millor que l'anterior. Així ho sembla, i a això ens hem d'aferrar. La negativitat no porta enlloc, i caldrà començar a creure que el treball que s'ha fet dóna els seus fruits i que els veïns també estan millor que fa un any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT