PUBLICITAT

La bona imatge d’Andorra ens necessita

Cal que entre tots fem un exercici per millorar la imatge del país. I ens cal ja no tant per andorranitat, sinó perquè nosaltres, tots els que vivim i treballem a Andorra, també hem patit bastant perquè el país gaudeixi d’una major i millor fama.
En els darrers dies, especialment per temes relacionats amb la banca, Andorra ha estat sotmesa a la mirada des de fora i una crítica ferotge (i molt interessada sovint). El fet és que Andorra és molt més que això, el país és molt més del que puguin fer els de fora amb el país. Els d’aquí ho sabem, i hem d’aguantar massa sovint la gracieta de torn quan expliques que ets d’aquest racó de món. Els esforços que s’han fet els darrers anys perquè Andorra sortís de l'opacitat són molt grans, i els hem fet tots. És clar que els polítics n’han fet molts, però el ciutadà és qui n’ha fet més. Adoptant impostos a les empreses, un IGI, un IRPF i al final un control sobre les seves finances personals que abans no tenia. Aquests esforços han de valer la pena, i hem de reivindicar entre tots tot el bo que té el país, que és molt, i deixar de banda els detalls que destorben i que fan, al final, que els arbres no ens deixin veure el bosc.
I si els esforços han estat de tots, ara el que cal és que també en fem per expressar, allà on anem, la grandesa del que som, d’on vivim i de qui som. Ara més que mai ens fa falta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT