PUBLICITAT

Una barca que no sabem on posar

A hir publicàvem a EL PERIÒDIC que la barca que Sant Pol va regalar a Andorra la Vella és omplint-se de pols al nou aparcament comunal que hi ha sota la Plaça Lídia Armengol. Una barca molt maca, però poc pràctica per a un país amb pocs llocs de passeig on fer lluir obres d’art, escultures i similars. De fet, l’art al centre del país a l’aire lliure es limita pràcticament a obres col·locades en rotondes, i quatre escultures repartides per la mateixa plaça Lídia Armengol, el carrer de la Vall i poca cosa més. Si volem més LandArt haurem d’anar cap a la ruta del ferro, a la O gegant a Arcalís, la tassa de te del Coll de la Botella i els autogeneradors. Però entre tot això hi ha poc espai per a la pobra barca.
Es tracta d’un llagut cedit per Sant Pol de Mar a Andorra la Vella, dues ciutats agermanades que mostren les seves sinergies un parell de cops durant l’any.
Els amics de Sant Pol van tenir la bona idea de regalar l’embarcació perquè llueixi a algun lloc públic de la capital però és clar, així de cop, si et regalen una barca, no saps pas on posar-la. A més, els darrers dos mesos el comú ha tingut una intensa activitat política i, per tant, poc temps per triar on posar-la, i a l’espera de trobar el lloc ideal, la pobra barca s’ha convertit en un objecte que no sabem pas on podem posar-la.
Ara haurem de preguntar-nos on posaríem la barca (teniu l’enquesta a la nostra web: www.elperiodic.ad) i a més, com els tornem el regal. Hem d’actuar com a bons agermanats i fer-los un present que ha de ser representatiu del nostre país, i a més hauria de ser ben gran perquè tothom pugui reconèixer Andorra tan sols veure’l a qualsevol indret del poble maresmenc. Ara pensant en veu alta, podria ser  una vella màquina llevaneus o una retrac.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT