PUBLICITAT

Els misteris de l’astronomia

Avui es podrà veure un eclipsi. Bé, l’eclipsi hi serà i no sabem pas si es podrà veure perquè possiblement els núvols no ens el deixaran veure, una autèntica llàstima. És una llàstima perquè és un d’aquells que fins d’aquí a 11 anys no el tornarem a veure. Passa tot sovint que en termes astronòmica no podrem veure alguna cosa fins d’aquí molts anys: cometes, eclipsis, pluges d’estels, etc.
Però no són les úniques coses que passen un cop cada molts anys. Estem acostumats a viure el dia a dia sense pensar en el demà, sense ser conscients que a vegades els trens passen només un cop a la vida, que si els deixem passar després només ens queda l’opció de mirar-los com s’allunyen i lamentar-nos.
Passa amb força coses a la vida, amb l’amor, amb un lloc de feina, amb els estudis, amb les amistats,...
Sovint hi ha moltes altres vegades que ni tan sols ens n’adonem que estan passant moments irrepetibles, i estem massa obsessionats amb tot el que ens va malament per no estar atents en tot allò que és bo i tenim ben a prop.
Cada dia hi ha milions de situacions bones que cal aprofitar, moltes persones que es creuen amb nosaltres i que valen la pena, molts moments irrepetibles que estan passant en el mateix moment que estem distrets amb qualsevol cosa.
La vida és molt maca, i compartir-la a facebook, instagram o on sigui, sovint fa que estiguem més pendents del telèfon que del que passa davant nostre a través de la pantalla. Després és molt maco que tothom pugui veure aquell moment màgic que hem compartit però que no hem pogut viure tan intensament com es mereix.
No perdeu el temps, apagueu el mòbil i si podeu, aneu a veure l’eclipsi que sinó fins d’aquí a 11 anys no tornarà a passar! 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT