PUBLICITAT

Gustavo Trueba Hostaler

«A la Moreneta, els clients estaran a gust»

Per Joan Jiménez

–Com es va crear La Moreneta?
–La Moreneta va neixer per la voluntat de tenir el propi bar. El tema públic varia una mica a l’estiu i a l’hivern, ja que a l’estiu és molt familiar i ara a l’hivern canvia una mica perquè hi ha molta gent de temporada. Aquí a Encamp no hi ha res pràcticament que es transformi a la nit en pub, i aquest públic d’hivern que et deia ve molt a la nit. Per això, la meva idea principal quan em vaig quedar amb el bar era, més o menys, transformar-lo en una cerveseria o quelcom més artesanal. Per això he canviat una mica l’interior, he posat una mica de fusta, per a donar-li un toc més càlid del que era abans.

–El passat divendres van celebrar la seva primera sessió nocturna de DJ que estan promocionant últimament. D’on va sorgir aquesta idea?
–Bé, mira, en principi crec que va ser la primera vegada que hem portat un DJ en viu, i ha tingut molt bon resultat, la gent estava molt contenta. Era donar-li l’inici a la temporada d’hivern. Anirem veient sobre la marxa de fer més esdeveniments així, perquè la gent em deia que estava molt contenta, més que res els del poble, que clar, han vingut sense saber i han vist la sessió de DJ i han dit: què ha passat aquí? M’han incitat perquè ho torni a fer, perquè així tenen també un lloc on poder sortir a la nit i no haver d’anar a Andorra o al Tarter, i així ja ho tenen aquí mateix a Encamp. Els clients estan molt contents.

–La Moreneta es mostra com una oferta d’oci nocturn, capaç de revolucionar una mica les nits encampadanes, oi?
–Sí, igualment, no cada nit, farem dies marcats. Un dia farem festa llatina, un altre festa electrònica, i altres. Tot i així, no ho farem sempre. Però en principi, ho farem de tant en tant envers diferents temàtiques.

–Què és el que més destacaria de la Moreneta?
–A la Moreneta, la cosa més destacada és la terrassa amb música i la gent està molt a gust, la veritat. Encara que faci fred, a la gent li continua venint de gust ser a la terrassa i prendre’s alguna cosa. Perquè mira, ara que fa el fred que fa, està pràcticament plena.

–Què els diria als consumidors perquè vinguin a la Moreneta i es prenguin alguna cosa i s’ho passin bé?
–Qualsevol cosa. Als clients els diria que vinguin, que a la Moreneta estaran molt a gust i ben cuidats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT