PUBLICITAT

Eli Sans Fundadora i directora de ES PILATES HOUSE

«El Pilates et connecta amb tu mateixa i et fa sentir plena»

Per Alba Cladellas

Eli Sans és l’essència de Control Pilates. Es defineix com una persona familiar, apassionada de la vida, de fer les coses bé, positiva i sempre amb un somriure. Busca de forma incansable la millor versió de si mateixa, sempre en constant creixement personal i formació, i amb un estil de vida saludable que és la seva filosofia. Li encanta ajudar a les persones que volen un canvi cap a una vida més conscient.

–Quan i per què va decidir crear Control Pilates?
–Doncs va ser un regal que em va posar la vida al davant amb 25 anys, sempre amb el meu esperit de superació i creixement tenia clar que volia crear un espai amb la meva essència. Va ser així que vaig apostar per emprendre i fer del meu somni una realitat, un espai únic a Andorra on l’excel·lència en tots els aspectes fos el seu segell.

–Què és Control Pilates?
–És casa, és motivació, és retrobament, és connexió, es millora, és superació, és constància, és excel·lència, és alegria, ÉS EL TEU MOMENT, i després són classes de Pilates i ioga.

–Què creu que la diferencia de la resta de centres que es dediquen al mateix?
–Els nostres valors inviolables i la nostra passió per transmetre allò que sentim. És una sensació difícil d’explicar que fa que tothom que entra al centre es contagiï de la nostra màgia.

–Vostè ofereix classes online. Com les fa?
–A través de la plataforma del web on es pot accedir i comprar el paquet que s’adapti a les necessitats de cadascú. A partir d’aquí el treball l’adapto a la persona que tinc a la pantalla, ja que, tot i ser online, en tot moment intento transmetre el caloret d’allò més personal que fa de Control Pilates un centre diferent.

–Per a les persones que no han fet mai Pilates... què els diria? O com els engrescaria a practicar-ne?
–Doncs sempre dic el mateix, si no l’has provat ...estàs preparada o preparat? El Pilates enganxa! El Pilates és molt més que l’estona que dura la classe, ja que et connecta amb tu mateixa, et fa sentir plena .... formarà part del teu dia a dia

–Quins són els beneficis del Pilates?
–Buff ... Per a mi són tants! Tindràs més consciència del teu cos i de la teva respiració. Guanyes elasticitat, mobilitat i força, fas meditació durant la classe, ja que no pots pensar en res més. Guanyes confiança en tu mateixa veient com vas superant-te, se’t remodela el cos i millores la postura.

–Un dels serveis que la caracteritza és ‘El Club de las 06.30 horas’. Què és i per què decideix crear-lo?
–Doncs sorgeix d’un repte per als clients de Control Pilates, que en teoria havia de durar un mes, concretament el mes de maig, i va tenir tan bona acollida i el feedback va ser tan positiu que estava clar que va arribar per quedar-se i per traspassar fronteres. No saps la il·lusió que fa veure tant a les clientes d’aquí com de Suïssa, Reus, Barcelona, Extremadura, Andalusia ... Som un «gazpachito» cada matí suant juntes. Ah! I què és? (riu) Doncs són 30 minuts de Pilates HitTab, un mètode que he creat per entrenar després de la meva segona maternitat. No disposava del mateix temps d’abans i era un moment clau per poder continuar treballant el meu cos. Així doncs, vaig poder experimentar en mi, i en la recuperació postpart que vaig tenir, que els resultats eren visibles i profunds en 30 minuts al dia i el suficient exercici per poder treballar tot allò que necessitava. Va ser un cop vistos els resultats que vaig pensant en totes les dones que com jo, i per diferents motius, els hi costa trobar temps per dedicar-se a elles mateixes i entrenar. «I si ajudo aquestes dones a crear temps per a elles?» mentre a casa tots dormen, comencem guanyant-li al dia, sempre amb energia i alegria i és el nostre moment. Al principi totes s’espanten quan els dius que és a les 06.25 hores, però amb un truc infal·lible que els explico i els resultats ... Qui ho prova es queda! Vols saber el truc? Ja saps!

–Ara ha fet un canvi d’imatge a la marca i s’ha llançat a la piscina de fer un rebranding. Què és el que vol transmetre Control Pilates?
–El que m’ha demanat la clientela i el meu entorn proper, al final Control Pilates és molt més que Pilates i ioga, i en aquest nou projecte el que hem fet és unificar i professionalitzar la meva incansable i apassionada cerca de creixement personal i la meva filosofia i estil de vida.

–Què és per a vostè l’èxit?
–L’èxit personal és fer el que t’apassiona, sempre gaudint-ho. L’èxit professional és aconseguir que els nostres clients gaudeixin fent realitat els seus objectius.

–I la felicitat?
–Per a mi la felicitat són tots els petits moments dels quals no tinc temps de treure el telèfon i fer una foto. Són els moments reals que em queden gravats en el meu disc dur- He de reconèixer que, quan aprens a valorar el que tens i no el que et falta, i acceptes que la vida està viva, al final del dia tens molts moments de felicitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT