PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La ràdio torna a la Festa Major de Sant Julià de Lòria

La intenció és convertir-ho en un esdeveniment «ple d’emoció i d’energia»

Per El Periòdic

La ràdio de la Festa Major, a l’edició de 2021.
La ràdio de la Festa Major, a l’edició de 2021. | Arxiu ANA

El tret de sortida de la Festa Major de Sant Julià de Lòria s’enceta amb l’agrupació de joves de la Colla Laurediana, la qual aposta un any més per la tradicional ràdio. Segons van informar ahir, la intenció és que aquesta iniciativa i el conjunt de la festa «es converteixin en un esdeveniment ple d’emoció i energia on destaqui la nostra herència cultural i la promoció de la participació activa dels ciutadans». 

D’aquesta manera, l’obertura de la ràdio tindrà lloc el pròxim 28 de juliol, a partir de les 18.00 hores a la plaça Major  de la parròquia. Serà el cònsol major, Josep Majoral, qui donarà la benvinguda als assistents i oferirà un missatge a tota la comunitat per marcar l’inici de les festivitats. A continuació, tindrà lloc el programa ‘entitats vs. autoritats’, un cara a cara on les diferents entitats de la parròquia faran un anàlisi dels quatre anys de mandat, el qual toca al seu fi aquest pròxim mes de desembre.

Així doncs, aquest debat serà una oportunitat per fer una valoració de quins projectes s’han dut a terme i quins no han estat complets, així com per conèixer els neguits d’una part important de la comunitat de la parròquia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT