PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Augment de l’ocupació a mesura que avança l’estiu

L’ocupació de la setmana del 17 al 23 de juliol ha estat del 70,57%

Per El Periòdic

Imatge recurs d’un hotel.
Imatge recurs d’un hotel. | El Periòdic

Unió Hotelera va anunciar ahir que l’ocupació de la setmana del 17 al 23 de juliol ha estat del 70,57%. Això suposa un augment de gairebé el 10% respecte a la setmana anterior quan era del 60,17%; i un augment del 12% respecte a la darrera setmana de juny i la primera de juliol quan les dades d’ocupació rondaven el 58%.

Pel que fa al cap de setmana, les dades han estat del 79,10%, una dada que ha vist un augment, en gran part, gràcies a tota la programació d’espectacles que hi ha al Principat aquestes darreres setmanes com el Cirque du Soleil, el reobriment de Caldea i la festa major de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Els concerts i les diferents activitats que s’han fet i que hi ha programades per a aquesta darrera setmana de juliol, ha portat a molta gent al país per gaudir de tota la programació cultural que ofereix el programa d’aquest any de la festa major.

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, recorda que tal com estava previst, les dades continuen creixent de manera exponencial a mesura que va avançant la temporada d’estiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT