PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acord de la policia amb la gendarmeria francesa per a la formació en muntanya

Es troba emmarcat en el decret relatiu a la cooperació tècnica i d’assistència mútua

Per El Periòdic

El director de la policia, Bruno Lasne, i el general de divisió Charles Bourillon, en el moment de formalitzar la carta d'intencions.
El director de la policia, Bruno Lasne, i el general de divisió Charles Bourillon, en el moment de formalitzar la carta d'intencions. | Policia d\'Andorra

 

El Cos de Policia ha signat una carta d’intencions, relativa a la formació en muntanya, amb la gendarmeria nacional francesa de la Regió d’Occitània. Així, el director de la policia, Bruno Lasne, i el general de divisió Charles Bourillon, van formalitzar una carta d’intencions el passat dia 13 de setembre relativa a la formació en muntanya, a través de la qual els funcionaris del Cos de Policia podran formar-se amb la gendarmeria nacional d’aquesta regió francesa, tant en formació bàsica, com en reciclatges, entrenaments o intercanvi d’experiències en actuacions en muntanya.

Aquest compromís  es troba emmarcat en el decret relatiu a la cooperació tècnica i d’assistència mútua en matèria de seguretat civil, com també en l’acord en matèria de cooperació transfronterera policial i duanera signat a París el 17 de març del 2014, signats entre Andorra i França.

La carta d’intencions rubricada dimecres "reforça les bones relacions establertes" entre els dos cossos policials, destaquen des de la policia en un comunicat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT