PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per un ús fraudulent de targeta per valor de gairebé 11.000 euros

L'arrestat, treballador d'un establiment de restauració, es va apoderar dels diners que contenia el pot de propines

Per El Periòdic

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. | ANA / M.P.

La Policia va detenir dimecres al matí, i en seguiment d’una denúncia interposada per part del responsable d’un establiment de restauració, un home com a presumpte autor d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic -ús fraudulent de targeta de crèdit-, i d’una infracció contra el patrimoni. L'arrestat, treballador d’aquest establiment, es va apoderar de quantitats dineràries que contenia el pot de les propines. A més, va efectuar 33 reintegraments sense autorització amb la targeta d’empresa per un import de 10.982 euros.

A més a més, dilluns i dimecres es va procedir a la detenció de dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. El Servei d’Immigració va rebre les respectives sol·licituds per a l’obtenció d’una autorització d’immigració de residència i treball per part d'aquestes dues persones i un cop verificades les documentacions aportades, es va detectar que els documents relatius a les seves activitats laborals als seus països d’origen eren falsos.

Igualment en el decurs de la setmana s’ha detingut dos homes de 60 i 31 anys per delicte contra la seguretat col·lectiva, amb taxes de 0,98 g/l i 1,47 g/l, respectivament.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT