PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Unió Laurediana presenta una llista amb joventut i experiència

Majoral destaca la reducció del deute comunal a la meitat en aquesta darrera legislatura

Per Joan Jiménez

Foto de familia de la candidatura d'Unió Laurediana, Demòcrates per Andorra i Acció, ahir a l'Hotel Sant Eloi.
Foto de familia de la candidatura d'Unió Laurediana, Demòcrates per Andorra i Acció, ahir a l'Hotel Sant Eloi. | Unió Laurediana

Unió Laurediana (UL), Demòcrates i Acció van presentar ahir la seva candidatura per a les pròximes eleccions comunals del 17D. La llista encapçalada pels actuals cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, presenta una formació que destaca pel seu balanç entre joventut i veterania. D’entre els 14 candidats que presenta la coalició, hi ha candidats amb experiència política que ja estaven presents en la darrera legislatura al Comú lauredià, com és el cas de Maria Angels Marfany, o joves candidats que inicien la seva trajectòria política en aquests comicis com Marc Cabanes.

El candidat d’UL, Josep Majoral, va destacar alguns dels punts del seu programa electoral així com algunes dades aconseguides durant aquesta legislatura. El fins ara cònsol major de Sant Julià de Lòria va esmentar la seva satisfacció conforme algunes polítiques relacionades amb la gestió dels recursos hídrics, l’eixample de la Rabassa o la construcció de la plaça Rocacorba, de la qual, Majoral va al·legar que protegeix el barri de Rocafort davant els riscos d’inundació, atorga espai obert als ciutadans de la zona així com connecta l’avinguda de la Verge de Canòlich amb Rocafort mitjançant un ascensor, ampliant la mobilitat per a persones discapacitades. Majoral també va esmentar que una de les fites assolides durant aquesta legislatura ha estat el control financer, ja que van arribar al Comú amb un deute de 14 milions d’euros que s’ha reduït a la meitat en l’actualitat, al mateix temps que s’ha anat invertint una mitjana anual de 18 milions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT