PUBLICITAT

Andorra la Vella

Enclar posa els passos de vianants en el punt de mira

Surana i González denuncien una gran quantitat d’accidents

Per Joan Jiménez

Els candidats d’Enclar, Xavier Surana i Sergi González, ahir a la capital.
Els candidats d’Enclar, Xavier Surana i Sergi González, ahir a la capital. | Enclar / N.S.

Els candidats de la candidatura per Andorra la Vella de la coalició d’Enclar, Sergi González i Xavier Surana, van citar ahir als mitjans de comunicació al pont de París per fer èmfasi en la seva indignació per l’estat dels passos de vianants. El número nou en la llista blava, Xavier Surana, va referir-se al pas de vianants que se situa a sota del pont de París com «un dels passos de vianants que són perillosos a la parròquia», ja que «estan mal il·luminats, mal senyalitzats i, a vegades, tenen difícil accés per a la gent amb una cadira de rodes».

Per aquest motiu, Enclar es compromet a elaborar «un pla de seguretat viària per millorar la seguretat dels ciutadans de la parròquia». Segons va declarar Surana, aquesta mesura ve motivada perquè «veiem que accidents de circulació n’hi ha molts en el centre de la vila, i per tant és important reforçar la seguretat pel que fa als passos de vianants, d’encreuaments, zones d’aparcament... tot en general».

El número nou d’Enclar va estipular que existeix una necessitat d’identificar els passos de vianants de la capital que no estan il·luminats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT