PUBLICITAT

Ordino

Units per Ordino vol fer del CEO un espai esportiu i social

Consideren que les instal·lacions han de servir per ser un nucli d’interrelació de persones

Per Alba Cladellas

Els candidats d’Units per Ordino, Jean-Michel Armengol, Edgar Pujal i Enric Dolsa.
Els candidats d’Units per Ordino, Jean-Michel Armengol, Edgar Pujal i Enric Dolsa. | El Periòdic

L’esport a la parròquia, sobretot en relació amb les instal·lacions de què disposa el Centre Esportiu d’Ordino (CEO) és el punt que va tractar ahir al matí el número tres de la llista d’Units per Ordino, Jean-Michel Armengol. En declaracions als mitjans de comunicació davant del CEO i acompanyat del cap de llista, Enric Dolsa, i del número quatre, Edgar Pujal, el candidat va explicar que «el CEO ha d’evolucionar i ser molt més que un espai esportiu. En volem fer un centre esportiu i social. Un nucli d’interrelació de les persones, amb l’esport i més enllà».

Les instal·lacions que es troben a la parròquia tenen una alta qualitat, però Armengol va destacar que estan infrautilitzades en alguns aspectes i que els falta manteniment, és a dir que no compleixen tot el potencial que tenen. Per això, una de les propostes d’Units per Ordino va en la línia de «ser un espai per practicar esport i ampliar la seva funció a ser un element socialitzador», és a dir, un espai on passar la tarda, trobar-se amb amics, jugar a cartes i fer contacte amb altres persones.

Armengol va recordar que el CEO disposa d’uns 2.500 socis, gairebé la meitat de la població de la parròquia, tot i que també hi ha molts ciutadans de la Massana. Per aquest motiu, Armengol destaca que «hem d’establir acords amb el Comú de la Massana i mancomunar alguns altres serveis més enllà dels que ja s’estan fent, com la deixalleria, per tal de maximitzar i optimitzar l’afectació dels recursos existents sobre els usuaris».

Així, en l’àmbit esportiu, la candidatura encapçalada per Dolsa té previst recuperar zones del CEO que han quedat buides i adequar espais de lleure, de descans, de trobada; com la zona de relaxament, la zona de billar que ja existia, etc. L’objectiu que persegueixen des d’Units per Ordino és fer del CEO un centre de vida de parròquia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT