PUBLICITAT

La Massana

Amb Seny vol fer enrere el projecte de l’heliport nacional

S’han talat 25.000 metres quadrats d’arbres a la zona de la Caubella

Per Maria Lozano

Michel Moliné i Guillem Forné a la Caubella, ahir.
Michel Moliné i Guillem Forné a la Caubella, ahir. | M.L.

El número nou de la llista d’Amb Seny’, Michel Moliné, juntament amb el cap de llista del partit, Guillem Forné, van informar ahir que si guanyen les comunals intentaran fer enrere el projecte de l’heliport per via legal.

Així, Moliné va destacar que estan totalment en contra que aquest projecte es faci a la zona de la Caubella, ja que «s’hauria de fer al centre del país». I assegura que «s’ha fet una tala brutal d’arbres, en total 25.000 metres quadrats, per un projecte que no surt rendible». De fet, Forné va assegurar que «el projecte ara està irreconeixible si el comparem amb l’inicial».

 I és que el plec del projecte informava que els helicòpters havien de ser d’entre 12 a 15 passatgers, però ara n’hi haurà de més petits, de cinc passatgers més la tripulació. Per tant, el número nou de la llista va destacar que «si no es tripliquen els vols, se n’haurà de triplicar els preus, perquè si no el projecte no sortirà econòmicament rendible», i va finalitzar afegint que «si no ho és, haurà de pagar Govern, així doncs, nosaltres, la despesa que tindria l’empresa del projecte». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT