PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Units per Ordino aposta pel jovent de la parròquia

La formació crearà una comissió per fer-los participar activament dels esdeveniments

Per El Periòdic

La número nou de la llista d’Units per Ordino, Marlene Maldonado.
La número nou de la llista d’Units per Ordino, Marlene Maldonado. | Units per Ordino

Units per Ordino vol apostar fort pels joves de la parròquia perquè tinguin una representació que, actualment, «no existeix», tal com va apuntar ahir la número nou de la llista, Marlene Maldonado. També va comentar que el jovent se sent descuidat per la parròquia: «Molts volen dir la seva, però ningú els escolta», va comentar abans d’afegir que «jo i la meva candidatura volen demanar-los què necessiten i què volen». 

Per aquest motiu, Units per Ordino crearà una comissió de joves per «fer-los partícips actius en els esdeveniments i, a la vegada, promoure un programa musical, cultural i esportiu per dotar Ordino de més atractiu». Així doncs, des de la formació volen promoure artistes locals i internacionals perquè puguin actuar, per exemple, a l’Auditori Nacional, «una gran estructura, nacional, però que tenim a la parròquia i que volem aprofitar molt més». 

«Els joves volen dir la seva, però ningú els escolta, i nosaltres volem demanar-los què necessiten i què volen»

Maldonado, en aquest sentit, va recordar que d’acord amb el seu programa «volem difondre una transparència de comunicació, actualment molt poc dinamitzada». En relació amb això, i mitjançant les xarxes socials, promouran aquesta transparència «amb contingut molt rellevant i incrementant el radi d’actuació». 

També, en aquesta línia de transparència, volen posar en marxa la retransmissió en temps real i online de les sessions de Consell de Comú, tal com ja fan altres corporacions del país i que no es fa al Comú ordinenc.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT