PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Cairat aposta per pisos d’emancipació a l’Hotel Pol

El candidat creu que a les propostes de Majoral «hi ha una manca de consistència»

Per Alex Montero

El número u de la llista de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat.
El número u de la llista de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat. | Desperta Laurèdia

Desperta Laurèdia insisteix en prendre una decisió meditada i analitzada sobre els usos de l’Hotel Pol. Així ho va manifestar el número u de la llista i candidat a cònsol major, Cerni Cairat, exposant les diferents propostes que la candidatura que encapçala recull per aquest edifici: «No descartem en un futur poder ubicar els equipaments de la residència, però, al mateix temps, entenem que pot donar resposta a múltiples necessitats de Sant Julià de Lòria». Una sèrie de necessitats que passen, principalment, per incloure pisos d’emancipació per a persones joves, alhora que part dels equipaments es dediquin també «a ús social i amb espais d’emprenedoria i desenvolupament d’empresa per a persones joves, vinculat a la idea de Sant Julià universitari».

Qüestionat per les propostes d’Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + Independents entorn aquest mateix tema, en les quals Majoral va afirmar que la intenció és crear una residència universitària de 4.000 metres quadrats i que inclogui habitatges, espais de lleure i un coworking pels emprenedors de la parròquia, Cairat va mostrar-se totalment contrari: «Hi ha una manca de consistència pel fet que primer van dir de situar-la al Prat Gran, després que els privats la fessin a terrenys públics... Nosaltres, davant d’això, apostem per la moderació i la prudència». Recordem, a més, que des de la candidatura encapçalada per Majoral s’aposta per situar-la a l’hotel Pol, en tractar-se «d’un espai cèntric, proper a les universitats i que permetria donar més vida a la zona, a més de tenir una bona connexió amb la resta de serveis».

Tanmateix, el número u de la llista de Desperta Laurèdia sembla també tenir clar el què passaria si hi haguessin privats interessats en el projecte: «Ho hauríem de valorar, per això demanem aquesta moderació i aquesta prudència a l’hora de decidir els usos a correcuita abans d’uns comicis».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT