PUBLICITAT

Encamp

UP + DA + Independents crearà un Consell de Joves anual

També impulsaran ajuts per a l’emancipació d’aquest col·lectiu

Per Sònia Lecha

Judith Torres, Xavier Fernández, Xavier Martín i Judith Gil a l’acte d’ahir.
Judith Torres, Xavier Fernández, Xavier Martín i Judith Gil a l’acte d’ahir. | Demòcrates.

«Venim d’un mandat on hem sigut pioners en polítiques de joventut i volem continuar en aquest camí», va comentar el candidat a cònsol major d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents, Xavier Fernández. Per això, des del partit porten tres propostes concretes al programa electoral. 

En primer lloc, és la creació d’un Consell de Joves anual amb un pressupost de 20.000 euros vinculat a les actuacions que s’aprovessin en aquest mateix Consell de Joves. Un projecte que volien desenvolupar en el mandat actual, però «la Covid ens va frenar projectes i vam haver de triar quins tiraven endavant». Per això, «ara és el moment de crear aquest Consell de Joves per a adolescents d’entre els 12 i els 18 anys». La idea és fer dos consells per any. 

En segon lloc, és una partida pressupostària d’ajuts complementaris. «Una part aniria destinada a l’ajut d’emancipació dels joves perquè així es poguessin emancipar», va concretar Fernández. Una ajuda que seria per als joves d’entre 20 i 35 anys. 

El tercer i últim, continuant amb el projecte ‘Aquí t’escoltem’, «volem desenvolupar un punt d’informació juvenil que el complementaríem amb xerrades, activitats i tallers per a la prevenció i millora de la salut mental del col·lectiu», va explicar Fernández.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT