PUBLICITAT

Encamp

Avancem vol gestionar el Comú d’una manera més transparent

També vol millorar la qualitat democràtica impulsant processos participatius

Per Sònia Lecha

Eduardo Ricardo, Marta Pujol i Josep Lluís Agudo a l’acte d’ahir.
Eduardo Ricardo, Marta Pujol i Josep Lluís Agudo a l’acte d’ahir. | S.L.

«Nosaltres volem gestionar el Comú d’una manera més transparent i propera a la població», va comentar ahir la candidata a cònsol major d’Avancem, Marta Pujol. Des del seu partit volen «que tota la població tingui dret, com a mínim, a participar en les decisions que els afecten amb processos legislatius o altres mecanismes per afavorir aquesta implicació més directa i aquesta democràcia més real», va recalcar Pujol. 

Avancem vol millorar la transparència en qüestions cabdals per a la parròquia i Andorra en general. Per exemple, Pujol va fer èmfasi en la gestió de la nova concessió per gestionar les estacions de muntanya, atès que l’acord amb Saetde no es va explicar a la població fins tres dies abans d’aprovar-lo en Consell de Comú. A més, «les reunions es van fer amb poc marge de temps», va comentar la número u del partit. 

La candidatura també té com a objectiu afavorir el clima laboral al Comú d’Encamp, fet que també es transmetrà a l’atenció al ciutadà, i ho farà a través de mesures com la  redistribució dels horaris i la conciliació familiar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT