PUBLICITAT

La candidatura de Garcia vol embellir el passeig del Riu

DA + Acció + SDP + Independents pretén també millorar la il·luminació

Per El Periòdic

La número 5 de la llista de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d'Escaldes-Engordany, Laura Mas, juntament amb altres candidats.
La número 5 de la llista de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d'Escaldes-Engordany, Laura Mas, juntament amb altres candidats. | DA + Acció + SDP + Independents

El passeig del Riu és un punt neuràlgic i cabdal per a la parròquia d’Escaldes--Engordany, tal com va manifestar la número cinc de la llista de Demòcrates + Acció + SDP + Independents de la parròquia, Laura Mas. Segons aquesta, el passeig «connecta la part alta amb la baixa i és el punt on s’uneixen les dos Valires», motiu pel qual, en cas de ser la llista més votada aquest pròxim diumenge als comicis comunals, tiraran endavant la seva reforma: «La nostra voluntat és ampliar-ho, fer més zones verdes i millorar l’enllumenat perquè s’hi pugui passejar amb comoditat i tranquil·litat». Tal com Mas va exposar i denunciar, actualment el passeig del Riu compta amb «punts estrets i zones molt fosques», fent molt difícil el fet de passar-hi, especialment a la nit, i, per la qual cosa, és necessària la seva reforma per evitar aquest fet.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT