PUBLICITAT

Consolidació d’Encamp com a destinació de turisme esportiu

Xavier Fernàndez garanteix invertir en les instal·lacions esportives

Per El Periòdic

El candidat a cònsol menor i actual conseller d’Esports, Xavier Fernàndez.
El candidat a cònsol menor i actual conseller d’Esports, Xavier Fernàndez. | Units per al Progrés d\'Encamp + Demòcrates + Independents

Encamp s’ha posicionat com a destinació de turisme esportiu i de muntanya, tant per a esportistes professionals i amateurs com per a famílies que busquen unes vacances actives. 

Això s’ha assolit gràcies a un «important pla d’inversions i de comunicació exterior», tal com va indicar el candidat a cònsol menor de la llista d’Units per al Progrés d’Encamp + Demòcrates + Independents i actual conseller d’Esports, Xavier Fernàndez: «Ens comprometem a continuar treballant i invertint per consolidar aquest posicionament i, fins i tot, per augmentar-lo», va destacar, motiu pel qual «es faran inversions a la zona esportiva de Prada de Moles, cobrint-se les graderies pensant en els dies de mal temps o invertint en els centres esportius encampadans». En el cas de la instal·lació del Pas de la Casa, es reformarà el gimnàs, mentre que en el cas del Complex esportiu d’Encamp, es reformarà la recepció. A més, com que el Llaç i l’àrea de Jovent es traslladen al nou parc de l’Ossa, s’aprofitarà aquests espais alliberats per «fer-hi reformes i oferir-hi nous espais esportius».

A més, Fernàndez va anunciar la posada en funcionament d’una «gala bianual de l’esport encampadà, el qual premiarà equips, esportistes i projectes esportius de la parròquia».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT