PUBLICITAT

Tor rep les còpies d’estil de set ambaixadors acreditats a Andorra

La ministra s'ha reunit amb països com Turquia o Macèdonia del Nord

Per El Periòdic

La ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, en el lliurament còpies d’estil amb l’ambaixador de Macedònia del Nord.
La ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, en el lliurament còpies d’estil amb l’ambaixador de Macedònia del Nord. | SFGA

La ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, ha rebut aquest dimecres diversos ambaixadors acreditats a Andorra per tal de mantenir una reunió de treball i rebre les còpies d’estil que els acrediten com a ambaixadors al Principat. Tor ha rebut les còpies de set ambaixadors dels països següents: Turquia, Sultanat d’Oman, Macedònia del Nord, Cambodja, Sri Lanka, Unió dels Emirats Àrabs i El Salvador.

Les diverses trobades permeten reforçar la cooperació bilateral amb aquests països i incrementar els lligams d’Andorra a nivell internacional perquè els diplomàtics d’arreu puguin conèixer de primera mà les especificitats i realitats d’Andorra. Cal destacar que l’entrega de còpies d’estil s’ha fet coincidir amb la celebració de la Constitució, en la qual prenen part diversos ambaixadors acreditats a Andorra, i, per aquest motiu, la ministra es reunirà al llarg d’aquesta setmana amb altres ambaixadors acreditats de països com Xipre, Índia o Itàlia, entre altres.

Paral·lelament, aquest divendres els ambaixadors que han presentat les còpies d’estil a la ministra presentaran les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, amb l’objectiu de completar el procés d’acreditació com a ambaixadors d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT