PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Álex 'Sito' Espanyol estrena el lideratge de la Beca Junior RTS a Còrdova

Es tracta de la cita inaugural del nou Desafío Peugeot

Per El Periòdic

Álex 'Sito' Español en una cita anterior al volant del seu Peugeot 208 Rally4.
Álex 'Sito' Español en una cita anterior al volant del seu Peugeot 208 Rally4. | Sito Español

Després d'haver estrenat per tot l'alt la temporada dominant de principi a fi el Ral·li Terres Altes de Lorca, Álex 'Sito' Español i Lorena Romero afronten aquest cap de setmana la segona prova del seu programa esportiu com a líders de la Beca Junior RTS. Alhora, el pilot andorrà i la copilot barcelonina parteixen igualment al capdavant del Trofeu S-CER 2RM al Ral·li Sierra Morena, on comença, a més, el Desafío Peugeot, un altre dels certàmens de promoció que s'ha marcat aquest any com a objectiu el pilot de Calm Competició.

La prova andalusa és la primera de les cinc que puntuaran per a l'emblemàtica monomarca del lleó, que ressorgeix aquest 2024, després d'un parèntesi de 16 edicions, amb l'objectiu de tornar a impulsar joves talents com Español perquè puguin fer el salt properament a un vehicle de la categoria Rally2. Així doncs, l'andorrà i la seva nova navegant, qui van protagonitzar una estrena triomfal a la primera cita de la Beca Junior RTS, parteixen plens de motivació al Ral·li Sierra Morena que, a més de puntuar per al S-CER (Supercampionat d'Espanya de Ral·lis), rep la prospecció de l'ERC (European Rally Championship) amb vista a l'any 2025.

Gairebé 200 quilòmetres cronometrats, dividits en dues etapes (dissabte i diumenge) i 14 trams cronometrats, conformen l'intens i exigent rutòmetre de la 41a edició del Ral·li Sierra Morena, on Español i Romero estan cridats a exercir un paper protagonista dins de les tres categories que disputaran a bord del seu Peugeot 208 Rally4.

En paraules de l'andorrà: "Venim a Còrdova amb moltes ganes després d'aconseguir el triomf a Llorca. La motivació és màxima, però tampoc cal perdre el focus a assolir els màxims punts en aquest inici de temporada, que és l'estratègia marcada". En aquest sentit, ha assenyalat que intentaran fer una bona cursa "dins de les nostres possibilitats".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT