PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cachafeiro, victòria i lideratge al Campionat d'Espanya

L'andorrà assoleix una primera i segona plaça per sumar el cinquè triomf en els darrers quatre mesos

Per El Periòdic

Tony Cachafeiro el passat cap de setmana al circuit de Campillos.
Tony Cachafeiro el passat cap de setmana al circuit de Campillos. | Tony Cachafeiro

Tony Cachafeiro es va estrenar el passat cap de setmana al Campionat d'Espanya de Kàrting (CEK) amb una victòria, remuntant nou places, i un segon lloc al circuit de Campillos (Màlaga) que el col·loquen com a líder de la general de la categoria Mini. Així, l'andorrà suma el seu cinquè triomf en els darrers quatre mesos després haver-se imposat prèviament a les proves internacionals LeCont Trophy i Hivern Karting, i en carreres regionals del Campionat Valencià i l'Andalús.

El dissabte no va ser fàcil per al pilot, ja que només va poder aconseguir una 10a posició per a la Cursa 1 després de problemes mecànics que no va poder solucionar fins a primera hora de l'endemà amb un canvi a la instal·lació elèctrica. Així doncs, el jove va fer gala de la seva gran virtut, les remuntades, i en la primera carrera va guanyar nou places per acabar amb una defensa a l'última volta sobre Rubén Pérez i imposar-se per tan sols 10 mil·lèsimes. 

Cachafeiro va estar molt a prop de repetir triomf a la Cursa 2. De fet, va estar liderant la major part de les voltes i només una acció d'Hugo Fuentes al penúltim revolt, que va fer fora de pista a l'andorrà, li va impedir assolir-ho. El segon lloc, però, li va valer col·locar-se com a primer líder de la general de la categoria Mini del CEK. En paraules del pilot: "La primera carrera va ser brutal. Per la remuntada i per la gran lluita fins a la línia de meta. A la segona aconseguim aguantar bé la posició fins al penúltim revolt, que va anar al límit. Tot i això, molt content pels dos trofeus i per ser líder a Mini. Ara a descansar uns dies i per més".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT