PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obertes les inscripcions del Programa Growth de creixement empresarial d'Andorra Business

Els participants rebran 70 hores de coneixement especialitzat impartit per professionals del món de l'empresa

Per El Periòdic

Sessió de treball del programa Growth.
Sessió de treball del programa Growth. | Andorra Business

Un màxim de 15 empreses del país podran participar en la cinquena edició del Programa Growth de creixement empresarial organitzat per Andorra Business. Aquest any els participants rebran més de 70 hores de coneixement especialitzat impartit per professionals del món de l'empresa. Les sol·licituds estan obertes fins al 31 de maig i les formacions començaran el mes de setembre.

A l'inici del programa i després d'una fase d'anàlisi, cada empresa disposarà d'un pla de creixement totalment personalitzat que inclourà 40 hores de mentoria individual en àrees de treball com el màrqueting digital i tradicional, la comercialització i les vendes internacionals, les finances, i l'estratègia, l'organització i el lideratge.

Pel que fa al desenvolupament del Growth, la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, ha explicat que "el programa té una durada de nou mesos i també inclou entrevistes individualitzades per abordar els punts de millora dels negocis, sessions formatives per fer un bon pitch empresarial i més d'una trentena d'hores de classes grupals". Hidalgo ha afegit que "les edicions anteriors han comptat amb un gran èxit d'assistència i els participants ens han mostrat la seva satisfacció per l'impacte positiu que ha tingut en el desenvolupament dels seus negocis". De fet, és un dels programes millors valorats pels seus participants amb una nota mitjana de 4,3 sobre 5.

El cost del Growth d'Andorra Business per a les empreses seleccionades és de 600 euros + IGI per la seva participació, tot i que el valor estimat és de 15.000 euros. En les quatre edicions anteriors han participat una seixantena de persones.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT