PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú ja s'ha operat amb èxit per solucionar els problemes de l'esquena

L'andorrà haurà de fer repòs total durant tres setmanes

Per El Periòdic

Verdú a la Clínia Teknon.
Verdú a la Clínia Teknon. | FAE

Tal com va avançar la setmana passada, Joan Verdú va ser operat ahir a la Clínica Teknon pels problemes que arrossegava a l'esquena. Així, la FAE ha informat que les previsions de recuperació són les òptimes, marcades pel full de ruta inicial, però l'andorrà haurà de guardar repòs total en les tres pròximes setmanes.

La intervenció va durar dues hores i ara "la previsió és que tot està en condicions per pensar que millorarà a molt bon ritme", ha explicat el fisioterapeuta de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Pol Ferrer. En aquest sentit, la doctora Teresa Solà, de la clínica barcelonina, s'ha mostrat també optimista al respecte. Animat i sense dolor, segons han apuntat, l'esquiador ha passat la nit a l'hospital i avui ja rebrà l'alta.

Cal recordar que Verdú ha estat intervingut per realitzar-li una infiltració subcutània guiada a la zona lumbar on patia el dolor incapacitat -l'afectació era a l'hèrnia L4-L5- que aquesta temporada l'ha impedit competir en algunes curses, i aquesta operació farà que pugui tenir un millor rendiment esportiu, però també suposarà una millora en el futur per la seva salut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT