PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Font, guardonat com a Pilot de l’Any 2023

El pilot de Hard Enduro va rebre un total de 66 vots, que representaven el 43,71%

Per El Periòdic

Marc Font rebent el premi com a Pilot de l’Any 2023 en mans de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell.
Marc Font rebent el premi com a Pilot de l’Any 2023 en mans de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell. | FMA

UNNIC va acollir ahir al vespre la Gala de la FMA 2024, en la qual es varen donar cita més de 250 persones assistents, entre esportistes, responsables de motoclubs, autoritats i familiars. En aquesta, el pilot de Hard Enduro Marc Font va ser nomenat com a Pilot de l'Any 2023 després aconseguir 66 vots, que representaven el 43,71%. En segona posició va quedar Èric da Silva, el pilot de velocitat campió d'Espanya de moto5, el qual va obtenir 44 vots, un 29,14%; en tercera plaça va finalitzar el pilot de trial Gaudi Vall amb 24 vots, un 15,89%, i, en quart lloc, va acabar Xavi Cardelús, amb 17 vots que representaven un 11,28%. El premi, que era la primera ocasió que es lliurava, va ser entregat per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell.

Durant la primera part de l'acte es va portar a terme el lliurament de premis dels ICE Gladiators 2024, en els quals Xavi España, en la categoria ICE II, Cristian España, en la categoria ICE III, i el francès Maxime Emery, en la general, van ser els guanyadors. També es van lliurar els premis del Campionat d'Enducross d'Andorra 2023, en què Iu Teixidor, en la categoria 65cc, Ruben Alves, en la categoria juvenil 85cc, Elias Duréndez, en la categoria Expert, i Marc Font, en la categoria Pro, van aconseguir la primera posició de la general final, de les seves respectives categories.

D'altra banda, també es van lliurar els premis del Campionat d'Andorra de Trial 2023, en què Ramon Sucarrat, en categoria iniciació, Jordan Almirón, en categoria grocs sub-18, Josep Lluís Marco, en categoria grocs, Salvador Vilella, en categoria verds, Quim Arimany, en categoria blaus, i Jordi Lestang, en categoria vermells, van assolir el títol nacional en les seves respectives categories.

En la segona part, la FMA va reconèixer individualment a Marc Font, Jordi Pascuet i Toni Bou. També ho va fer al Govern, als comuns de Sant Julià de Lòria, d'Andorra la Vella i la Massana, i a tots els patrocinadors i col·laboradors de l'ens federatiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT