PUBLICITAT

Neix un nou segell editorial andorrà

  • El nom de l'editorial és 2+1 editors i pertany a la societat andorrana Cal Comunicació
  • Els responsables diuen que la voluntat és centrar-se en la qualitat i englobar temàtiques diverses
19032012_llibres
Una biblioteca del Principat. Foto: EL PERIÒDIC
2+1 editors és el nom del nou segell editorial de la societat andorrana Cal Comunicació, una empresa de disseny gràfic i comunicació, especialitzada en la producció editorial i audiovisual.

L’objectiu primer de l’editorial, segons assenyalen els seus responsables en un comunicat, és fugir de la quantitat i centrar-se en la qualitat, 'sense caure en l’encasellament ni en la manca de varietat'. Per això ha creat diverses col.leccions que aplegaran, en un futur proper, publicacions de temàtiques tan diverses com la novel.la, el teatre, l’assaig o la poesia (col·lecció Momos), la investigació històrica (col·lecció Cronos) o fins i tot llibres de gastronomia (col·lecció Dionís), salut (col·lecció Asclepi), natura (col·lecció Gea) o infantils (col·lecció Ilítia).

La intenció és oferir títols en català, però l’editorial no es tanca a poder publicar també obres en llengua castellana, francesa, anglesa o portuguesa. D'altra banda, el nou segell  aposta per les noves tecnologia com el llibre electrònic sense deixar de banda, però, el llibre en paper, ja que consideren que poden conviure sense problemes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT