PUBLICITAT

El Govern desestima el recurs presentat per Màxima 6

  • El col·lectiu entén que s'ha deixat constància de la vulneració del reglament
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un representant del col·lectiu presenta el recurs al servei de Tràmits. Foto: MÀXIMA 6

El Govern ha desestimat el recurs de reposició presentat pel col·lectiu Màxima 6 contra l'adjudicació de les subvencions culturals amb la voluntat d'impugnar-la. L'associació va presentar el recurs a l'edicte perquè considerava que alguna de les empreses que van rebre la subvenció basava la seva activitat en un negoci privat no relacionat amb l'esperit de la convocatòria.

El col·lectiu, un cop coneguda la decisió del Govern, va manifestar que tot i existir la possibilitat d'interposar una demanda contra aquesta resolució per davant la secció administrativa de la Batllia, han decidit acatar la decisió i no continuar el procés. En aquest sentit, consideren que «els motius originals dels recurs ja estan assolits en part: deixar constància de la vulneració d'allò establert al reglament» i «d'una situació que, al nostre entendre, no és equitativa i estableix diferències de valoració a l'hora d'accedir als recursos que la convocatòria de subvencions culturals exposava».

A més, des del col·lectiu destaquen que presentar un altre recurs implica una despesa econòmica a la qual no poden fer front.

De totes maneres, l'entitat vol deixar clar que l'objectiu de vetllar pels interessos dels ciutadans en tots els àmbits que els afectin «continua present i emparat per la nostra bona voluntat que, en qualsevol cas, sempre posem a la vostra disposició. Volem ser la veu de tots els ciutadans», conclou el comunicat emès ahir per Màxima 6.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT