PUBLICITAT

Font diu que Martí «no vol assumir el desgast de canviar les relacions amb els comuns»

  • El PS acusa a DA de no tenir programa ni tampoc trajectòria política
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

La incorporació d'Antoni Riberaygua al Govern, com a ministre de Presidència, va sorprendre els socialdemòcrates. El vocal del partit Jordi Font va explicar que el nomenament «estranya ja que el nou ministre assumirà unes tasques que nosaltres enteníem que eren l'essència del potencial polític del cap de Govern». Segons Font, l'explicació podria ser doncs que Toni Martí ha decidit traslladar aquestes competències a un ministre perquè «no deu voler assumir el desgast que representarà el fet de canviar les relacions entre els comuns i el Govern».

A més, els socialdemòcrates van valorar negativament les «poques» explicacions que s'han donat des del Govern pel que fa a les tasques de Riberaygua, ja que «ens diuen que s'han de canviar les relacions entre el Govern i els comuns, però no en quin sentit és vol modificar la llei de transferències i competències».

El vocal socialdemòcrata va afegir que el canvi d'aquesta llei no estava previst en el programa de DA i va acusar el partit de no tenir programa polític ni trajectòria política, i d'anar «saltant de mata en mata». Font va concloure que «no ens preocupa tant el nou ministre com el fet de no saber quina direcció política estan prenent».

El dia de l'anunci oficial de la incorporació de Riberaygua al Govern, Martí va explicar que el nou Ministeri de Presidència té dibuixades dos grans línies de treball, per una banda el desplegament i la regularització de la llei del joc, i per un altre, la modernització i la simplificació per fer més eficient l'Administració. Pel que fa a la reforma administrativa, Martí va dir que l'objectiu és fer més àgil i eficient l'Administració, tenint en compte la necessitat de revisar les transferències de l'Estat, però sense especificar el com.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT