PUBLICITAT

Torres diu que els seus antecessors ja havien venut parcel·les al Pas

  • El cònsol menor d'Encamp diu que els projectes del comú estan clars però no hi ha prou fons
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El cònsol menor d'Encam Foto: ANA/ M.C.

El cònsol menor d'Encamp, Jordi Torres, va mantenir en declaracions ahir que els projectes del comú estan molt clars però no hi ha prou fons per a tirar-los endavant. Així va respondre Torres a les crítiques del conseller del PS, Joan Sans, en relació a la sensació d'improvisació i la manca de projecte que deixaven les seves declaracions.

A més, el cònsol menor va assenyalar que no entén perquè els sap tan greu que es plantegi la venda de parcel·les del Pas de la Casa «quan els seus antecessors ho han estat fent durant vuit anys».

Així doncs, els projectes per millorar la parròquia d'Encamp i la vila del Pas de la Casa estan «molt clars», segons va assegurar el cònsol menor encampadà. El problema, però, és el finançament i per aconseguir-lo Torres va exposar diverses alternatives, entre elles la venda de parcel·les del Pas de la Casa.

Amb tot, després que el conseller de la minoria socialdemòcrata li indiqués que hi havia malestar entre els residents del Pas per aquesta possibilitat, Torres va apuntar que no sap perquè «li sap tan greu, quan els seus antecessors ho han estat fent durant vuit anys».El cònsol menor va instar el conseller del PS a «analitzar primer el partit del que representa que ve» i veure què han fet els seus antecessors.

ELS PROJECTES DEL COMÚ/ D'altra banda, Torres va explicar que el primer any de mandat, els cònsols s'han dedicat a «posar ordre a casa i confeccionar l'estructura del comú de manera que s'adapti al que nosaltres volíem», i que un cop fet, han decidit abordar els projectes aquest any. Així doncs, segons va explicar el cònsol menor encampadà els projectes tenen com objectiu, a partir d'aquest any, «dinamitzar Encamp i el Pas de la Casa», però per aconseguir-ho cal veure primer «com ho podem fer», informa l'ANA.

Per últim, per poder comptar amb els comerciants i hotelers a l'hora de prendre decisions sobre les inversions que cal fer a la parròquia; el cònsol menor va indicar que volen potenciar alguna iniciativa perquè, sobretot a Encamp, es tornin a organitzar i tinguin un interlocutor vàlid.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT