El temps té en suspens la EC d'Arcalís

• Paral·lelament Marín reapareix en la cita de surf de neu de Copa del Món a Veysonnaz
VEYSONNAZ I ARCALÍS

Un operari pinta les baranes de la línia de sortida de la EC d'Arcalís, que ahir va ajornar els entrenaments Foto: VALLNORD

El mal temps durant la jornada d'ahir al Principat va obligar a l'organització de la Copa d'Europa (EC) d'snowboardercross d'Arcalís-Vallnord a modificar el programa de competició. La neu i sobretot les fortes ràfegues de vent van obligar a tancar el sector i per tant els entrenaments previstos dels equips es van haver de cancel·lar també.

Avui, si els temps millora –les previsions diuen que sí– les màquines entraran al circuit per deixar-lo a punt, la sessió d'entrenaments s'ha ajustat a les 12.30 hores, les classificatòries a les 14.00h. i les finals a les 15.30. Per a segona prova, que es demà dissabte, el programa seran més matiner: 9.45h entrenanemts, 11.00h classificacions i 13.00h finals. Andorra comptarà amb els corredors de la FAE Maeva Estévez i Alvit Babi, i amb els integrants del Pas de la Casa-Grau Roig Marc Ramírez i Guillem Fernández.

Mentrestant, a Veysonnaz (Suïssa), Lluís Marín reapareixerà després de la caiguda en els Mundials en una nova cita de la Copa del Món, on avui buscarà la classificació per a les finals de demà.