PUBLICITAT

Nova edició del Mercat de les Oportunitats de la Seu d'Urgell

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Visitants i curiosos a les parades del Mercat de les Oportunitats de la Seu, ahir Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La Seu va acollir ahir una nova edició del Mercat de les Oportunitats, tot coincidint amb el Dia de la Constitució a Andorra. L'activitat que marca el final de la temporada d'hivern, va mostra unar seixantena de parades que es van instal·lar al carrer Major, el carrer Fra Andreu Capella i el carrer Lluís de Sabater. El mercat va ser organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU -La Seu Comercial, amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i la Direcció General de Comerç de la Generalitat.

El mercat va estar en funcionament fins a les vuit del vespre i s'hi van poder trobar productes de qualitat a un preu molt reduït. La principal oferta del mercat va ser la roba i calçat, però també hi havia objectes de regal i accessoris de moda, entre d'altres.

Les parades que van participar en el Mercat de les Oportunitats van mostrar una unificació respecte a l'etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d'aquest esdeveniment comercial amb l'objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT