PUBLICITAT

Vinyes abandona quan ja havia guanyat a Canàries

  • El pilot andorrà guanya la primera etapa en 2RM però trenca la corretja del ventilador i ha de retirar-se en el debut a la Copa d'Espanya
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Amb la Setmana Santa a tocar, es presenten un dissabte i un diumenge atípic en el qual només VPC i Cevalls tenen partit en les lligues estrangeres que juguen. El motor, amb Vinyes, es presenta com a gran atractiu i a Sant Julià hi ha la tercera jornada del Tres Valls.

MOTOR - Vinyes abandona quan havia acabat primer.

Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) va iniciar ahir la defensa del títol de la Copa d'Espanya de dues rodes motrius que ha guanyat en les darreres tres temporades en la primera jornada del ral·li Gran Canària. El pilot andorrà va començar de la millor manera, dominant de principi a fi una etapa amb cinc especials però quan es dirigia al parc d'assistència assaborint la victòria la trencar la corretja del ventilador i no va poder arribar-hi. Vinyes no sap si avui podrà ser a la línia de sortida per disputar la segona jornada, que té tres especials.

D'altra banda, la Federació Catalana d'Automobilisme ha modificat el calendari de competició i per tant Josep Maria Membrado i el seu copilot, l'andorrà Josep Ramon Ribolleda, (Mitsubishi Lancer Evo X - MC Racing) afrontaran la pròxima cita a Cervera, el 19 i 20 d'abril i que serà vàlid també per als campionats d'Espanya. En asfalt la pròxima carrera del duet catalano-andorrà serà el ral·li d'Igualada, el 3 i 4 de Maig.

HOQUEI SOBRE PATINS - El Cevalls rep el Sitges demà al migdia.

En un horari poc habitual, l'Andorra HC Cevalls rebrà demà a les 12.00 hores el Sitges al Pavelló Comunal amb la necessitat de guanyar per mantenir les poques opcions que li queden de reenganxar-se a la part alta de la taula. El Sitges, però, suma quatre punts més que l'equip de Juan Sebastián i també arriba amb urgències en la lluita per l'ascens.

RUGBI - VPC-Critourienne en partit ajornat.

El VPC s'enfrontarà demà a les 15.30 hores contra el Critourienne Verniollaise en un partit ajornat de la 14a jornada de lliga en la Promoció d'Honor francesa. L'equip que dirigeix Dídac Martínez, sense opcions de pujar a honor, tindrà pràcticament lligada la permanència si venç el rival que el precedeix en la classificació, amb sis punts més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT