PUBLICITAT

El Comitè desdiu el reglament i fixa el Foix-VPC per després de la lliga

  • L'equip de Martínez haurà de jugar l'últim partit de la fase regular el dimecres 4 d'abril a les 20.00 hores
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

No podia acabar la temporada sense que el Comitè Migdia-Pirineus tirés de la seva habilitat per contradir el reglament i perjudicar el VPC una vegada més.

Després del partit jugat ahir al Camp del Consell contra el Critourienne (veure crònica a la dreta) a l'equip de Dídac Martínez tan sols li falta per jugar l'última jornada de la fase regular, al camp del Foix. El problema radica en què aquest s'havia de jugar el pròxim diumenge però el VPC no pot perquè hi ha partit de la selecció contra Letònia. Segons va assegurar Ginesta ahir: «Ja vam alertar d'aquesta situació al Comitè a l'octubre». Però el màxim ens regional ha actuat ara, a última hora i a corre-cuita.

En primera instància el que va fer el Comitè Migdia-Pirineus va ser fixar el partit per al dimecres vinent (27 de març), perquè segons els reglament no es pot jugar cap partit ajornat després de l'última jornada de lliga. Dissabte, però, serà el dia que juguen els Isards i la Federació Internacional tampoc permet jugar partits de clubs per a les federacions afectades tres dies abans. «Fins i tot el president, Baqué, va haver d'intervenir enviant una carta per recordar que estava mal fet i que fixessin una altra data», va detallar Ginesta. Així que Migdia-Pirineus ha decidit violar les seves pròpies normes i fixar el partit per al dimecres 4 d'abril a les 20.00 hores. «Un dimecres laborable a les vuit de la tarda ens és poc menys que impossible jugar però és que el Foix està en posicions de descens i el Comitè ha pres aquesta decisió salomònica perquè se salvi. Tothom ho diu», va indicar Ginesta.

El partit, a més, serà quatre dies abans del classificatori per al Campionat Regional (el juguen del segon al sisè de cada grup) així que, de retruc, perjudiquen al VPC, que per aquesta via encara pot pujar a Honor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT