PUBLICITAT

Palmes i palmons donen el tret de sortida a la Setmana Santa

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mossèn Ramon Sàrries beneint les palmes, palmons i rams de llorer i olivera a la plaça del Poble de la capital, ahir. Foto: ANA / N. M.

Centenars de persones, sobretot famílies amb nens petits, van omplir ahir la plaça del Poble de la capital per beneir les seves palmes, palmons, i rams d'olivera i llorer.

Mossèn Ramon Sàrries va recordar el significat de la diada i va beneir, primer les persones, i després les palmes.

Sàrries va recordar que es tracta de la commemoració de l'entrada de Jesucrist a Jerusalem, on va ser rebut amb alegria, i amb la gent alçant les palmes i branques d'olivera i llorer. El Diumenge de Rams donarà pas al Divendres Sant, de la Passió i Crucifixió . La vetlla Pasqual acabarà amb la Resurrecció.

Els assistents d'ahir diumenge van ser beneïts juntament amb les seves palmes i palmons, que aquest any van lluir de tota mena. Des de llargs palmons i palmes decorades amb llaços de colors fins a les branques de llorer i olivera, que sobretot portaven els més grans.

En acabar la pregària, mossèn Sàrries, acompanyat dels escolans, va beneir als assistents i les seves palmes amb aigua beneïda i es va dirigir a l'església de Sant Esteve per oficiar la tradicional missa del Diumenge de Rams.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT