PUBLICITAT

Moliné vol dos dies més de treva per parlar amb Govern

  • La plantilla va ultimar que si no cobrava el 15 de juny escoltaria ofertes
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La roda de premsa de la plantilla per reclamar els salaris, el 27 de maig Foto: tony lara

François Moliné ha demanat dos dies més de treva als jugadors per poder extreure conclusions després de la reunió que ha de mantenir amb el Govern. Aquesta finalment es farà el dilluns de la setmana vinent, és a dir, el 17 de juny. El 15 és el termini màxim de fidelitat que havia fixat la plantilla de la secció de futbol per resoldre el deute en qüestió de salaris dels darrers tres mesos; si llavors no han cobrat els prop de 20.000 euros que se'ls deu escoltaran ofertes, que a la majoria li arribaran, i per tant la plantilla es dissoldrà amb el conseqüent perill de desaparició.

Moliné va transmetre la seva demanda al capità, Marc Pujol, en una conversa telefònica. «Està tot parat fins saber els resultats de l'auditoria i per això he demanat una mica més de temps», va explicar ahir el president. «Ja li he dit al capità que jo vull pagar totes les nòmines i que no vull que es desfaci aquest grup. Entenc les seves inquietuds i sembla que Pujol també entén la meva situació...».

Pujol va confirmar la conversa amb Moliné –via telefònica– però encara no ha donat una resposta al màxim mandatari del club: «Exposaré la petició del president al vestidor el divendres [dia 14], que hem quedat de tornar a reunir-nos. El president ens ha demanat paciència perquè ens vol pagar però aquest és ja el tercer mes sense cobrar i per a alguns la situació econòmica és ja preocupant...».

L'auditoria és ara la clau del futur de l'Andorra i també d'Emili Puig, que continua en presó preventiva sense llibertat sota fiança. El resultat pot fer anunciar de manera oficial el comiat de l'encara gerent i permetrà conèixer el forat econòmic real així com la supervivència o no del club i en especial de la secció de futbol sala, que fa dos mesos apuntava a Primera i ara, a la desaparició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT