PUBLICITAT

El Constitucional admet el recurs i Puig surt de la presó

  • La defensa va al·legar que no se li va comunicar el motiu de la detenció
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Puig, durant una roda de premsa d'aquest any a la seu del club Foto: TONY LARA

La defensa d'Emili Puig ha guanyat la primera partida judicial. El gerent del FC Andorra –ningú l'ha destituït d'aquest càrrec– és fora de la presó en llibertat perquè el Tribunal Constitucional ha admès el recurs d'empara que va presentar la seva defensa, ja que considerava que quan es va produir la detenció, en cap moment se li va comunicar de què se li acusava.

El lletrat de Puig, Josep Anton Silvestre, va presentar el recurs d'empara en considerar que s'havia vulnerat el dret a la llibertat del seu client perquè inicialment no va poder conèixer els motius pels que era acusart. D'aquesta manera, el Constitucional ha admet a tràmit el recurs, amb la qual cosa el gerent de l'entitat de futbol i futbol sala és en llibertat.

Puig, finalment, va ser acusat de falsificació de signatures i de malversació de fons en el cas del FC Andorra, club que gestionava durant els últims anys i del qual va admetre que era sense caixa. Després que es fessin les primeres investigacions, finalment Puig va ser detingut i empresonat preventivament a finals del mes de maig. El gerent ha estat gairebé dos mesos en presó, i tot i que ara és en llibertat el procés judicial contra ell segueix el seu curs.

Segons informava ahir l'Agència ANA, el ministre Gilbert Saboya, que ahir feia de ministre portaveu, es va limitar a recordar que en el seu moment ja es van prendre «les accions adequades en temps i forma» per donar resposta a la situació del FC Andorra. El forat econòmic de l'entitat andorrana podria superar els 300.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT