PUBLICITAT

Minut de silenci per les víctimes del tren de Galícia

  • L'associació de residents gallecs no té constància de víctimes residents
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la concentració celebrada ahir al Cruceiro, a la capital Foto: TONY LARA

Els residents gallecs van organitzar ahir una concentració davant del Cruceiro –ubicat a la cruïlla de l'avinguda Príncep Benlloch amb la Baixada del Molí d'Andorra la Vella- per tal d'expressar la solidaritat envers les víctimes i els seus familiars de l'accident que es va produir dimecres al vespre al descarrilar un tren a Galícia. A l'acte, en el qual es va fer un minut de silenci i es van encendre espelmes, hi van assistir una vintena de persones.

La concentració estava oberta a tothom i va servir per manifestar públicament la commoció per un accident en el qual ja han perdut la vida fins a 80 persones, a més dels 178 ferits. Durant tota la jornada ja es va poder veure al peu del Cruceiro una flor dipositada per algú en senyal de dol.

Segons va manifestar el president de l'Associació Cultural Casa de Galícia d'Andorra, Antonio Iglesias, no tenen constància que hi hagi residents afectats ni tampoc cap familiar de resident, una informació que també va ser constatada des del Govern, va informar l'ANA.

Condol d'Andorra / El cap de Govern, Toni Martí va transmetre ahir al matí en nom del Govern i del poble andorrà, un missatge de condol al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, pel tràgic accident ferroviari. El cap de Govern va expressar en la nota la solidaritat amb les víctimes i els ferits que va provocar el sinistre. De la mateixa manera, el Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives va transmetre el seu condol al Rei d'Espanya. El tren sinistrat a Santiago de Compostel·lwa transportava més de 200 persones.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT