PUBLICITAT

Marín respon al cap de Govern: «Tirar enrere a mi no m'agrada»

  • La cònsol diu que s'intentarà solucionar totes les queixes sobre ?Vivand'
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

La cònsol d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, va valorar ahir els primers dies de Vivand. Marín va respondre les declaracions que el cap de Govern, Toni Martí, va fer dijous demanant «cap fred si cal rectificar». Marín va assegurar que «tirar enrere a mi no m'agrada», sinó que l'objectiu és que el projecte tingui èxit i que per això es demana a tothom que faci arribar les seves queixes per poder solucionar tot el que calgui.

El balanç dels primers dies de Vivand és positiu per a la cònsol, que va assegurar que en els dos primers dies ja es veu que la gent «ve a caminar per les tardes i als matins les terrasses també estan plenes». A més, Marín va indicar que normalment el primer dia de Festa Major no hi havia molta gent al carrer, i que en canvi, aquest dijous «no sé si era per Vivand o per què, però hi havia molta gent, i això enriqueix i ens fa sentir molt bé».

Marín va reconèixer a l'ANA que el tancament de Carlemany al trànsit és un canvi molt important per als conductors i que s'entén que en dos o tres dies no pot estar tot perfecte, però que s'aniran solucionant tots els problemes que puguin sorgir.

Les declaracions de la cònsol van ser fetes en el marc de la festivitat de Santa Anna, que com és tradició va tenir com a eix principal de la jornada la missa a l'església de Sant Pere i el posterior ball de l'Esbart. Hi van assistir les autoritats de la parròquia, el síndic general, Vicenç Mateu i el propi cap de Govern, Toni Martí. Tots ells es van sumar al ball final de l'Esbart.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT