PUBLICITAT

L'espectacle 'Scalada' assoleix el «ple absolut» aquest cap de setmana

  • Les representacions de divendres i dissabte sumen 10.000 persones
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ISIDRE BAFINO

Andorra Turisme va assegurar ahir que les dues darreres representacions de l'espectacle Scalada del Cirque du Soleil van assolir el «ple absolut». Es tracta de les funcions que es van dur a terme el divendres i el dissabte, en el que va ser el tercer cap de setmana de representacions.

En total van ser unes 10.000 persones, entre les dues actuacions, les que van omplir el Parc Central d'Andorra la Vella i van gaudir de les acrobàcies de la companyia canadenca, motiu pel qual Andorra Turisme va assegurar que es tracta d'un «èxit de públic». A més a més, també es tracta de les dues representacions amb més assistència des que el Cirque du Soleil va estrenar-se a Andorra. El fet que fos un cap de setmana sense pluja va ajudar a assolir el ple absolut.

Un cop fetes ja aquestes dues funcions, ara només en queden tres per poder veure la posada en escena del Cirque du Soleil. De moment, més de 31.000 persones han vist l'espectacle Scalada en les set actuacions que s'han fet fins a la data d'avui.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT