PUBLICITAT

La FACA demana implicació a tots els comerciants

GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

El portaveu i vicepresident de la FACA, Antoni Miralles, va reiterar ahir que «fer de Carlemany una zona per a vianants és una molt bona idea» i va afegir que «estic convençut que hi haurà un abans i un després». No obstant això, Miralles va condicionar l'èxit del projecte al fet de tenir «prou intel·ligència per fer negoci alhora que s'aprofita la zona com a passeig urbà».

Miralles també va insistir en que «cal treure el producte al carrer i fer atractiva la compra» i va recordar que alguns grans magatzems parisins com el Printemps o les galeries Lafayette «ho fan des de fa molts anys amb molta classe, mostrant novetats i fent animacions al carrer». El portaveu de la FACA va evocar que «l'entrada d'aquests establiments és un avant-goût del que el client trobarà a dins i això és el què cal fer». I va afegir que per aconseguir que «Carlemany sigui un èxit cal la implicació de tots els establiments, perquè si els comerciants no tenen una visió conjunta i no participen tots en la dinamització, no sortirà bé». I va reiterar que «si tothom es fa el projecte seu serà un èxit al qual després es voldran afegir altres eixos».

Circuit ben definit / Miralles també va insistir en la necessitat de senyalitzar bé el circuit perquè «la gent sàpiga el què hi ha al voltant de la zona per a vianants», per evitar que els comerços laterals o la part alta de l'avinguda quedin desconnectats de la zona per a vianants. A més, també va defensar que «no només els comerços i els establiments de la zona tenen que aprofitar l'espai a l'aire lliure i sortir a la vorera, sinó que també es pot aprofitar per crear esdeveniments, mercats tradicionals, fires professionals o artesanals». I va sentenciar que «el que no es pot fer és tancar l'avinguda i esperar que per aquest sol fet, la gent vindrà a comprar a casa teva».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT