PUBLICITAT

Els 2 dies d'Arinsal es manté per sobre dels 200 participants

I.MOURE
ARINSAL

Amb crisi o sense ella, els 2 dies de trial d'Arinsal es manté un any més amb una salut de ferro. La dotzena edició es disputarà del 2 al 4 d'agost i ara per ara ronda els 200 participants, dels quals només una vintena són andorrans; així doncs un any més es mourà pel quart de miler i de nou aconseguirà desplaçar a la localitat massancenca 500 persones.

El cartell de favorits tampoc no es quedarà enrera. Pilots com Jordi Pascuet, Steve Lampkin, Pol Tarrés, Jorge Cascales o Oriol Pi i segurament algun altre es disputaran la victòria en un recorregut amb vint zones i un sistema de competició non stop que farà estar als participants més de cinc hores a sobre de la moto travessant diversitat de zones d'aigua, terrenys de sorra, pedra i fins i tot carretera.

El president del Moto Club d'Arinsal, organitzador de la prova, va desitjar que el bon temps «acompanyi» per garantir el ple a la parròquia. El conseller d'esports de la Massana, Sergi Balielles, va voler lloar la tasca de l'organització, «perque entre quatre persones, amb mitjans limitats i de manera altruista mantenen en vida una prova d'enorme exigència internacional».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT